‎Ne brini, mili. Spominjat ćeš ti mene još.

* svaka suza ima razlog - svaka bol ima uzrok * (:

31.01.2012.

Ona je, kažu njegova, i to je čini posebnom.

31.01.2012.

Ona je, kažu njegova, i to je čini posebnom.

28.01.2012.

"Bili smo pravi, al' je vrijeme bilo pogrešno. Nisam bila savršena al' stvarno sam te voljela. Bez glume i lažnog sjaja, ali sa previše ponosa."

28.01.2012.

Znam da je život ponekad surov, ali zato sam ja tu, da ti pokažem da je život divan uz osobe koje te vole. ♥

Zaboravila me?" "Ne,prijatelju, nije te zaboravila, nego nema za čim da žali, izgubila je ono što nikada nije ni imala, osjetila, nekoga kome ne znači ništa, a vjeruj mi, prijatelju, ti si izgubio osobu koju je ona sanjala da će sresti u tebi: "koja te razumije, podržava, i koja ti vjeruje. "

28.01.2012.

.

I eto, lako je meni. Znam ja da je to tako. Živjeću sa tim da si ti na rastanku plakao, kumio, preklinjao i molio, a ne ja. A ti ćeš morati da živiš sa tim da si najbolju stvar u životu što ti se dogodila, svojom krivicom, izgubio. Lutaćeš i tražićeš neku, da bude ista. Možda čak i mene. Ali, vjeruj, nećeš je naći, a nećeš ni mene. Znam da će ti srce brže zalupati svake godine na onaj datum i da će ti se oči suzama napuniti, a pogled zamaglit. Isto kao nekada, onog hladnog zimskog jutra. Da ćeš me čekati, čekati, čekati i čekati - ali ja doći neću. Vjerovatno ću negdje sa nekim biti srećna. Držaću za ruku i dijeliti dobro i zlo sa nekim ko će umjeti da cijeni ono što ima, biću sa nekim ko nikad neće poželjeti drugu, neko kome ću ja biti sve. Sada ti nije jasno ovo što piše, ali polako. Nekada ćeš shvatiti svaku napisanu riječ. Kada ne budeš mogao da nađeš neku kao ja. Da sve one što su bile pored tebe kada nije trebalo, one su samo bile nekakav hir i najveća tvoja greška. Prolazna stvar, sasvim nebitna. Zbog nečega takvog da izgubiš, sve. Loše je to. Valja taj teret nositi na leđima čitav život. A svaka sljedeća biće baš to - sljedeća. Samo bijeg od tuge, bijeg od prošlosti i uzaludni bijeg od mene. I kada odeš daleko, dalekooo od mene, pobjeći nećeš moći. Proganjaće te ovi mjeseci, ovi dani i ja. Iako to ne želim. Ana Janković

28.01.2012.

Znaš li koja je razlika između mene i nje?Ja ga mogu učiniti sretnim i sa odjećom na sebi :)

28.01.2012.

Lagao je Merlin, shvatila sam naposljetku. Bio je lažov još od onda kada je zapjevao one stihove " Smijehom strah pokrijem uvijek.." Jer, kad god sam probala, nikad nije uspjelo. Uvijek je smijeh bio samo grimasa iskrivljena strahom.

I ne, ne lažem. Kunem se ne lažem! Mogu ja i bez tebe. Ne gledam te više onim očima – očima zaljubljene žene. Iako kada prođeš pored mene, još uvijek me nešto vuče da se okrenem. Da pokušam uhvatiti tvoj pogled. I kad ga uhvatim, tek tada shvatim da mi ništa ne znači. Gledam u stranca, slučajnog prolaznika. Ne znam ko je taj čovjek tamo. Taj čovjek, tu što stoji. Ma taj što nosi lažni osmijeh, dok su mu oči obojene tugom. Čula sam da je lažljiv, da mu je slast prevariti, a čovjek koga sam ja voljela nije bio takav. Ma ni slučajno.

27.01.2012.

Ne volis je u trenerci ? Sigurno je ne zaslužuješ ni u vencanici !

26.01.2012.

"Možda ne znam šta osjećaš, ali znam šta pamtiš..."

"Svaka djevojka želi lošeg momka, koji će biti dobar samo sa njom. Svaki momak želi dobru djevojku, koja će biti loša samo sa njim."

26.01.2012.

Ako druga žena ukrade tvog muškarca, nema bolje osvete nego joj dopustiti da ga zadrži. Pravi muškarac ne može biti ukraden."

24.01.2012.

Ja sam bila previše tvrdoglava da bih zaboravila, a ti previše ponosan da bi se izvinio.Možda je tu početak svih naših problema..

23.01.2012.

"Nikada nije znala šta želi, jedino šta ne želi - da ostane bez njega. A upravo je to dobila."

23.01.2012.

klavir

Život je kao klavir... Bele tipke su za srecne trenutke, a crne su za tužne. Ali zapamtite, potrebne su sve tipke zajedno kako bi muzika bila potpuna... │▌▌▌│▌▌│▌▌▌│▌▌│▌▌▌│▌▌│▌▌▌│▌▌│▌ ▌▌│▌▌│▌▌▌│▌▌│▌▌ └└└└└└└└└└└└└└└└└└└└└└└└└└└└└└ └└└└└└└└└└└└└└

23.01.2012.

"-Koji okret ruleta te je doneo meni?-Najsrećniji u tvom životu."Nora Roberts

23.01.2012.

Ona je zaboravila gde su se nalazili. Mesto i vreme joj ništa nisu značili.

22.01.2012.

Svi mi ostajemo zauvijek zapisani na platnu vremena, razasutom tu negdje, u mislima onih koji su nas jednom i negdje uspjeli zavoljeti."

22.01.2012.

"Muškarci su veoma čudna stvorenja. Znaju da se tuku, da viču, da prijete, ali premiru od straha pred jednom ženom. Možda ne baš onom kojom su se oženili, ali uvijek postoji neka koja ih plaši i podčinjava svojim hirovima i čudima." Paulo Coel

"Nije mu bilo jasno kako to da je s njom sve delovalo tako novo. Svaki put kad ju je grlio u tami, bilo je kao da je prvi put. Pružala mu je nešto što nije ni znao da mu nedostaje, a više nije bio siguran da bi mogao bez toga..." n.r - svi gresi.

22.01.2012.

na ljubav se ne može naterati i ne možeš nekoga naučiti da voliš vremenom...možeš ga poštovati, možeš navići na njega, ali ako nisi zavoleo na "prvu loptu", ma nećeš nikako...♥

22.01.2012.

Дечко: Скинућу ти Звезде са неба !!! Девојка: Aли ја сам гробарка !!! Дечко: Па шта хоћеш, да ти ископам рупу ???

21.01.2012.

nisam dobra. Uopšte nisam. Ti me tretiraš kao princezu na zrnu graška, a ja sam neko drugi. Ja sam negativac u ovom filmu. Neko loš... I nemam obične sreće, i nemam obične grehove...♥

žena voli čoveka dok joj veruje. I onda kada ga ne voli, ona traži da joj ipak veruje. Ne voli se braniti ni kad je kriva; i hoće da ima iluziju da je držite za dobru i kad to nije. Kad je ne držite za dobru, ona veruje da je više ne držite ni za lepu. A njoj nije dovoljno ni da izgleda lepa, nego hoće da bude i jedina lepa. Kad žena treba da se počne braniti, ona se ne brani, nego prestane da voli i počinje da mrzi. Zato, ne objašnjavaj se, nego ili uzmi ili ostavi...♥

21.01.2012.

Gle, opet ona. I vidi ima nekoga pored sebe i nosi osmijeh na licu čak mi izgleda jako sretno, sretnija nego prije, a ja..ja sam bio glup i mislio "ma neće ona mene zaboraviti" a vidi sad moj najveći strah se ostvario... Sretna je s drugim. Napokon .

"Nisi ti jači od mene, naprotiv - slabić si, ili tako samo deluje, ali ova ljubav je jaka... Jača od nas dvoje, čim nas iznova spaja i drži zajedno."

21.01.2012.

Znaš, ona se pomalo plaši da se zaljubi u tebe. Jer, ko god da je rekao da će uvijek biti tu, otišao je

20.01.2012.

"Onda jutro je, tiho budiš se, pogledaš zenu što spava kraj tebe. Onda zaplačeš jer to nisam ja, koju si voleo. Prekasno, jedini."

;)

20.01.2012.

"Cilj nosiš skriven pod kaputom, istetoviran na grudima kao metu"

Još jedna noć je prošla. Mila jesi li svjesna greške ? Znam mila sinoć nisi spavala, razmišljala si, jesi li shvatila ? Znam, plakala si . Bolilo te. Vidjet ćeš mila trajat će to još nekoliko dana, kasnije će prestati. Razarat će još neku noć i gotovo. Ali, mila strpi se. Trebat će vremena. Znam sad te boli . Ali vrijeme će učiniti svoje. Imaš mila samo dva izlaza, da oprostiš i zauvijek zaboraviš ili bar pohraniš negdje daleko u sebi, ili da nikada ne zaboraviš a još manje oprostiš. Za jedno od ova dva odlučit ćeš se. Trećeg nema. Mila nemoj plakati suze neće pomoći. Vrijeme ne možeš vratiti. Vidiš mila mama je bila upravu. Bojiš se. Razmišljaš. Ali kakvu god sada odluku doneseš bit će pogrešna. Sačekaj. Nek' prođe neko vrijeme. Nemoj plakati. Hladne glave razmisli o svemu. Sigurna sam, mila, donijet ćeš pravu odluku. Znaš mila, ljubav je teška. Boli. Shvatila si to. Polahko, sjećat ćeš se ti još dugo onih riječi. Svega. Da mila, doći će i neke druge oči, one će biti mile ali ne i najmilije, one će biti lijepe ali ne i najljepše, one će biti drage, ali ne i najdraže i reći će ti mila da ima bolje, ali tebi bolje ne treba sve i da ima. Znam mila, sad držiš telefon u ruci i čekaš poruku, ne, neće stići. Neće nikada doći. Pusti mila. Vrijeme će učiniti svoje. Potrudi se da ostaviš ljubav po strani neko vrijeme. Molim te, biće teže tebi ako budeš stalno mislila na to. Pusti neko vrijeme. Potrudi se mila vrati stare prijatelje, znaš mila izgubila si ih, pa pitaj ih za mišljenje, znaš da su ti samo najbolje htjeli. Izgubila si mila puno toga. I vratila se na stari početak. Tu si knjigu već čitala svojom greškom opet se vratila. Da, mila svojom greškom. Historija se ponavlja.

nepoznat autor :)

20.01.2012.

Goran.

Milioni ljudi kroz život ti prođu, samo onaj pravi zaustavlja se i s tobom prolazi sve.Svaki događaj ostavlja ožiljke kojima se trebamo ponositi!..Sudbina nije stvar slučajnosti, već je stvar izbora; to nije nešto što treba čekati, već nešto što treba postići...A ja..Uvek cu nastojati sacuvat to malo što imam, jer sam premalena da zagrlim sav svet i dobijem sve što želim. tebe samo kraj sebe ♥

20.01.2012.

Ne svadjaj se sa muskarcem samo zaplaci - ne savdjaj se sa zenom samo se izvini :)

Zene ne znaju sto hoce,
ali bi voljele da muskarac koji ce im prici to zna.
19.01.2012.

Priznajem, toliko sam ti puta poželjela vratiti, sa gorim od tebe. Ali neću. Neću ti dati tu čast da i ti mene možeš kriviti za nešto. Ostaješ jedini negativac u ovoj priči. Upoznaj svoju savest, dragi moj.

19.01.2012.

Pametna zena dozvoljava muskarcu da bude kralj, jer samo uz kralja ona moze da bude kraljica. ♥

19.01.2012.

'' Budi tu, da manje pušim,da tišina bolje zvuči,da imam lozinku za osmijeh,da mi ne bude teško kad mi je teško,da razgovaramo, dok samujem,da me bockaš i miluješ rečima,da ne budem tužna,dok slušam tužne pjesme,budi tu, da znam da si tu. Bud

'' Ja sam bila željna samo nekog ko će da me razumije , da prazninu u srcu mome ispuni . Nekoga , ko će da me prihvati baš takvu kakvu jesam , da cijeni moje vrline , a voli mane . Da od svih divnih žena i dalje vidi samo mene , da od svih mirisa , uvijek moj prepozna . Željela sam nekoga ko će , prije nego kaže "volim te", prvo da to i pokaže , i da će dok nježne riječi zbori , uvijek imati onaj drhtaj u glasu . Bila sam željna samo tog . I ništa više . ''
'' Na odlasku si šapnula, šteta, bili smo divan par,
a htio sam reći, sačekaj, stani,
a stajao sam tamo kao da to nije moja stvar. ''
‎"Ona je kažu njegova, i to je čini posebnom.."
18.01.2012.

"Kad muškarac iznosi svoje mišljenje, on je čovjek. Kad žena iznosi svoje mišljenje, ona je vještica.." :)

'' Ali ne možeš da kreneš iznova, dok ne završiš prethodno. ''

18.01.2012.

‎" Svašta smo prošli i svađali se i plakali i smješkali ali oboje smo se trudili da održimo ovo što imamo."

Čuvaj onog koji voli te, na kraju imat ćeš baš sve!

18.01.2012.

‎"Kada si zaljubljen i najmanje sitnice imaju smisla.."

Nikada nije upoznao sličnu ženu, koja je mogla da poremeti ceo njegov sistem u klupko treperećih leptira u stomaku, samo jednim svojim poljupcem. Želeo je tako očajnički da ga je to plašilo. ‎

18.01.2012.

"I eto, želim te. Noćas, kao i svake noći do sad. I svaki put je želja veća. Što si više tu, sve sam zavisnija.."

"Kad muškarac iznosi svoje mišljenje, on je čovjek. Kad žena iznosi svoje mišljenje, ona je vještica.." :)

18.01.2012.

''Pokušala mu je objasniti da kad je s njim, vreme stane u tom trenutku. Ništa drugo je ne zanima, niko drugi ne postoji osim njih dvoje. ''

18.01.2012.

‎"I dalje imaš najljepši pogled koji u meni može probuditi hiljadu i jedan otkucaj srca, drhtaj ruku i ubrzan govor u kojem se ni sam ne snalazim." ♥

Pogleda muž svoju ženu i primjeti znakove tuge i suze što su klizile niz njene obraze i reče:-"Ti si druga najljepša žena na svijetu." -"A koja je prva"-upita ona. -"Ti,ali kad se nasmiješ."

18.01.2012.

Nikada se nemoj udati, sve dok ne budes zeljela imati sina bas kao sto je ON!

Ostavljam tebi da završiš ovu bajku s onim "Živjeli su srećno i zadovoljno..." ili da je izbrišeš. Samo je ne ostavljaj nedovršenom.

17.01.2012.

"Onda jutro je, tiho budiš se, pogledaš čovjeka što spava kraj tebe. Onda zaplačeš jer to nisam ja, koga si voljela. Prekasno, jedina."

17.01.2012.

"Jer ja imam samo tebe,i ne znam koliko ta ljubav vrijedi.."

"...Ispružila je svoju ruku i stavila je na moju, smejući se tako otvoreno, tako lako i bez napora, da sam tog trenutka odlučio da je volim. "

17.01.2012.

"Ne sjećaš li se i one najsitnije ludosti na koju te ljubav natjerala, nikad i nisi volio."

"Ako nekim čudom doživite tu sreću da nađete ’onog pravog’, ne ispuštajte ga. Zato što sledeću priliku nećete dobiti. Srodne duše su kao autobusi; sledeći će naići za nekoliko minuta, ali taj neće biti ’onaj pravi’. "

17.01.2012.

''Već si bio zaljubljen, poznaješ to stanje. Onaj osjećaj ushićenosti,ne samo osobom koju voliš, već svim ljudima, samim sobom, životom.Odjednom u svemu vidiš ljepotu, zanos.Ne bojiš se izraziti osjećaje:strasno, nježno, riječima ili bez nji

" Ja sam uvijek znao što želim. Ona ga je pogledala. - A što je to? Zastao je, okrenuo ju kako bi mu bila okrenuta leđima i zagrlio ju oko struka. - Tebe, - prošaptao je. - I sve ono što si donijela u moj život. "

16.01.2012.

.

Ljudi nisu svesni da svojim odlaskom ostavljaju šansu i priliku da se napravi mesto za nekog ko dolazi... otišao je da bi na njegovo mesto došao neko drugi... napravio je ožiljak na srcu da bi ga neko drugi zacelio... Rasplakao te je da bi ti neko drugi vratio osmeh na lice... Napustio te je, slomio, pretvorio u svojim očima u pepeo! A nije svestan da je svojim odlaskom prepustio mesto DRUGOM

15.01.2012.

za mog bivseg.

Da, sada sam s njim i on mi je sve. I volim ga više nego tebe. Zapravo, volim ga više nego ikoga dosad. Je li bolji od tebe? Neću ti reći. Ne zanosi se, nisi bolji, samo neću da ga upoređujem s tobom. I nemoj misliti da mislim na tebe potajno, kad čujem neku staru pjesmu, kad vidim neki stari datum, stara mjesta... Ne. S njim imam nove pjesme, pamtim nove datume, idem na nova mjesta. Zaboravljen si. I nije vrijeme donijelo zaborav... Ljubav je.

15.01.2012.

"I ona kad te pitala voliš li je, nije pitala što ne vjeruje, nego da joj se srce smiri. Žena je. Jednom ako joj kažeš pamtit će čitav život, ako joj kažeš i hiljadu puta željet će čuti i hiljadu prvi put."Omer Hayyam

14.01.2012.

Ne zudim ja za njim, vec za njegovim pokajanjem. Zelim da mu se probudi savest i da ga celo telo boli od nje. Eto, samo to i nista vise. A ne volim ga, nimalo.

14.01.2012.

Nisam znala kako je to voljeti nekog. Nisam znala ni kako moze da te boli cijelo tijelo zbog jednog muškarca.Dok, jednog dana nisam srela te oči .. Osjetila sam da negdje u meni gori led. I goreo je ..

Ni ne slutiš koliko me tvoja blizina čini sretnom.

"Vi stvarno ne trebate govoriti ‘volim te’ osim ako to baš stvarno ne mislite. Ali ako to već mislite, onda to trebate reći puno puta, jer inače ljudi zaboravljaju."

Neke osobe stoje na pragu tvog života i čekaju da ih pozoveš unutra.
Shvatimo da... smo ih željno iščekivali celi svoj život, da nam uđu u dušu, nadali im se i sad su konačno tu. Dragi moj, postao si deo mene, a ja sam deo tebe, deo koji više niko ne može rastaviti , pa ni vreme ni različiti putevi. Postao si moja sadašnjost i budućnost. Stvaramo divno zajedništvo. Duboko, nadam se neraskidivo, brižno. Kao da se razumemo u pola reči. Kao da čuvamo jedno drugo od zla. Sretna sam sto  uvek popuniš prazninu moje duše.

14.01.2012.

Nije više patila za njim, osjećala je ravnodušnost. Ali, katkad, bojala se rađanja želje u sebi, da ga poželi kao nekada..

S njim bih mogla cucati. I osmesi se slažu dok pričamo kao da se znamo celi život. I reči postaju bespotrebne, jer su slabe da kažu bilo šta. Iznenada postoji neko s kim možeš baš lepo da cutis. A cuteti se može samo s nekim posebnim. Ljudi baš ne znaju da cute. On i ja. Mi cutimo. Ugodno. Toplo.Cutimo s poverenjem. Cutimo od dragosti. S osmehom. Cutimo baš savršeno. Kao da se znamo celi život.. :)

13.01.2012.

Verovala je da se samo oni koji se rastanu poljupcem mogu ponovo sastati jednom i negde.. Jednom i negde.

Mogla je ona bez njega. Itekako je mogla! Odlicno je glumila hladnokrvnost, pred svima se trudila biti ravnodusna, iako se u njoj nesto preokrene svaki put kad ga neko spomene. On bi pogledao u nju i kao da cita knjigu, u sekundi saznao svaku njenu misao, svaki njen osjecaj.. Samo je on to mogao. Ali pored svega toga, dobro se drzala u toj igri zvanoj - ponos.

Objavio/la Gossipcurica u 10:18, 0 komentar(a), print, #

13.01.2012.

‎"Vrijeme je prošlo, a imao sam puno ljubavi. Kada sam odlazio, govorile su: 'Zapamti me'... Ali ja sam zapamtio samo onu koja to nikada nije tražila."

"Ako se jednog dana vratiš, znaj da ću te čekati. Propustio sam priliku da kažem jednu rečenicu... Volim te. Možda je sad kasno, ali volio bih znaš."
Objavio/la Gossipcurica u 10:16, 0 komentar(a), print, #

12.01.2012.

‎"Zaista, imala sam samo dva muškarca. Jednog, koji je probudio ono najgore u meni, jer sam mu to dozvolila. I drugog, tebe, koji si učinio da se ponovo osećam kao deo sveta." ♥

I ja, kao većina žena mislim kako su žene osetljive i nežne, a muškarci kao balvani, bezosećajni grubijani, nesposobni da vole ili tačnije rečeno, da iskažu svoja osećanja. I onda se desi on, takne me i obori sve moje predrasude."

11.01.2012.

Ne govori onome koji voli da ostavi to što voli, jer će on i dalje to voljeti, a tebe mrziti.

"I onda će znati da je jedina koju sam ikad voleo.Da sam sve druge voleo tamnom stranom srca. Štedeći se. Učeći se kako ću najbolje voleti nju. Kada je konačno nađem."


11.01.2012.

" Mi se poznajemo tek vrlo kratko vreme, ali čovek u životu prolazi kraj milion ljudi koji nepoznati ostaju. Tada iznenada sretne čoveka za koga oseća da mu je blizak. Ne smemo ga pustiti, a da mu ne pružimo ruku i zamolimo ga: Stani.

‎"Dozvoljavala mi je da joj slamam srce iz dana u dan. To je trajalo dugo vremena. Onda je odjednom nestala. Falila mi je dugo, ali sam naučio živjeti s tim, s mišlju da smo izgubili jedno drugo, jer je nisam znao cijeniti. Ni nju, ni sve što smo imali zajedno."
11.01.2012.

neko kao ti ~

Cula sam da si se skrasio

da si nasao devojku i da si ozenjen sad

cula sam da su se tvoji snovi ostvarili
pretpostavljam da ti je dala stvari koje ja nisam

Stari prijatelju zasto si tako stidljiv?
ne lici na tebe da se zadrzavas ili krijes iza lazi

Mrzim da se iz vedra neba pojavljujem nepozvana
ali nisam mogla da se drzim podalje, nisam mogla
da se izborim s tim Nadala sam se da ces videti moje lice i potsetiti se da za mene nije gotovo

Nema veze naci cu nekog kao ti
zelim samo najbolje za vas dvoje
ne zaboravi me, preklinjem te secam se da si rekao:
ponekad traje u ljubavi,ali ponekad boli umesto toga

Ti si znao kako vreme leti
samo juce je bilo vreme nasih zivota
mi smo rodjeni i odrasli u letnjoj izmaglici
vezani iznenadjenjima nasih slavnih dana

Mrzim da se iz vedra neba pojavljujem nepozvana
ali nisam mogla da se drzim podalje, nisam mogla da se borim
Nadala sam se da ces videti moje lice i potsetiti se
da za mene nije gotovo

Nema veze naci cu nekog kao ti
zelim samo najbolje za vas dvoje
ne zaboravi me, preklinjem te secam se da si rekao:
ponekad traje u ljubavi,ali ponekad boli umesto toga

Nista se ne poredi, ni brige ili nege
zaljenje i greske one su proslost napravile
ko je mogao da zna kako gorak ukus ce biti?

07.01.2012.

Pokajala sam se. Mnogo puta. Ali on je, nekako, djelovao sretno s tom zenom i ja sam onda bila sretna. Povremeno bi mi dolazio. Ljubio me, govoreći kako ćemo na kraju nas dvoje ipak biti zajedno. I nismo bili. Nikada

'Dozvoljavala mi je da joj slamam srce iz dana u dan. To je trajalo dugo vremena. Onda je odjednom nestala. Falila mi je dugo, ali sam naučio živjeti s tim. S mišlju da smo izgubili jedno drugo, jer je nisam znao cijeniti. Ni nju, ni sve što smo imali zajedno.'

07.01.2012.

Odglumi ravnodušnost, izblijedi obraze šminkom, skreni pogled ka neznancu... Snađi se, žena si!

A volela ga je puno i previše ako pitate mene. Mislim da ni sama nije znala zašto i na koji nacin, ali volela ga je. Koketirala je s drugima, da se razumemo i ljubila je druge, puno njih. Ali nije imala tu iskru u ocima i taj smješak na licu kao kad bi pricala s njim.

04.01.2012.

Kada čovek dublje zagleda u dušu sveta lako shvati da na svetu uvek postoji jedna osoba koja čeka onu drugu, bilo to nasred neke pustinje ili nasred nekog velikog grada... I kada se te osobe sretnu i njihovi pogledi se ukrste sva prošlost i sva buduć

03.01.2012.

Ja? Ja se bojim svega. Bojim se onoga sto sam vidjela, sto sam ucinila, onog sto jesam. A najvise od svega se bojim da cu izaci iz ove sobe i nikad u zivotu necu osjecati ovo sto osjecam prema tebi.

''A znaš, ponekad sam joj bio tako blizu, ne samo da sam mogao da joj osjetim dah u hladnoj zimskoj noći, nego brate onako razumom, snagom i cijelim srcem. Ne dijelom, nego onako baš cijelim. 
Mogla ga je čuti, i znala je sigurno, da ono samo zbog nje tako uzburkano tutnja, kao da hoće da iskoči druže. Onda bi me pogledala, nekako nježno, najmilije do tad, a potom bi mi se nasmiješila i ponovno n
aslonila na rame,A ja? Ja bih se osjećao taako visoko, kao da sam na najvišem stepeniku ovog prolaznog života. Snijeg je padao, druže, ogromne pahulje tumarale su na vjetru, sasvim lagano, a potom bi završile u njenoj kosi. I ja bih onda, kao da sam im branio da to čine, provlačio prste kroz njenu polumokru kosu, onako polahko i bio sam nekako najsretniji do tad. Jedina je ona učinila da moje srce i lupa, i zadrhti u isto vrijeme.
Valjda sad shvaćaš što mi je zima najdraže godišnje doba. ?''♥

Ne fali joj. Ma nije .. Ponavljala je i svjesno lagala samu sebe. Uz poznatu glazbu u pozadini razmišljala je koliko je ovo s njim otišlo daleko. Koliko joj zapravo znači? .. I previše, što teška srca priznaje. Uz poznate stihove one pozadinske glazbe ''Za mene lik si ti pa nek' se cude svi
ne slusam price te ja znam te najbolje
'' tiho je rekla sama sebi 'Upravo to .. Svi su nevažni naspram njega..' Zašto joj toliko fali? Nije si dala odgovor. Nije ni pokušala. Samo je odlučila da prespava to .. :)

Pruzio je ruku i privukao me k sebi. Srce mi je paklenski lupalo. Zagrlio me i na trenutak ostao nepomican, s licem na mome celu, i ja sam osjetila kako drsce. A onda me poljubio. Hiljadu je trubalja zelje odjeknulo, hiljadu bubnjeva krvi zabubnjalo u nasim zilama, i hiljadu je violina uzitka zapocelo svoj valcer za nas. Kasnije u noci, ispruzeni jedno uz drugo, saputali smo rijeci pune zanosa, zalili sto se nismo upoznali ranije i pitali se kako smo uopce mogli zivjeti do sada.

03.01.2012.

‎"U životu nisu bitne osobe koje vam požele sreću. Bitne su osobe koje vas čine sretnima."

‎"Bojao sam se da će reći da je sretna, al' s nekim drugim. To bi me dotuklo..."
‎Ne brini, mili. Spominjat ćeš ti mene još.
<< 01/2012 >>
nedponutosricetpetsub
01020304050607
08091011121314
15161718192021
22232425262728
293031


http://www.youtube.com/watch?v=Wata6Ml2JLM

Volim te .. Onako.. Čisto. Iskreno. Najviše na svjetu. :$ <3
26.8 - Taj dan.Zauvek urezan u sećanju.


http://www.youtube.com/watch?v=8EqPBCbtQn0
Smej se, smej, uvek se smej
najvise volim osmeh tvoj
ljubavi moja, zivote moj
osmehom mi dusu grejes
najlepsa si kad se smejes <3

http://www.youtube.com/watch?v=vNY-_fyTQ4c
Umoran od noci
slomljen od zivota
na mome odelu
tragovi od kise
javi se ljubavi
ja ne mogu vise ..!

* mislim na nas :$
i sad znam da lazes nase drugove stare da me nikad nisi voleo i da ti nisam nista znacila ali lazem i ja .. samo nekad kad malo popijem okrenem broj i tebe dobijem ali cutim jer ne zelim da znas da sam ja ..:/ ♥♥

MOJI FAVORITI

BROJAČ POSJETA
192050

Powered by Blogger.ba